Gitaarlessen

Posted on: mei 17th, 2018 by rickvanhengel No Comments

Leuk dat je mijn site hebt gevonden. Blijkbaar ben je op zoek naar gitaarles in Alphen aan den Rijn.

Al bijna 8 jaar geef ik gitaarles bij mij thuis in Kerk en Zanen. Van jong tot oud, van echte beginner tot mensen die al wat op de gitaar kunnen. Ook jij bent van harte welkom!

Heb je nog nooit iets met muziek gedaan? Of misschien bespeel je wel al een instrument, maar wil je ook graag leren gitaar te spelen. Of je kunt wel al een beetje gitaar spelen, maar hebt het gevoel dat je niet echt vooruit komt. Of je hebt het gevoel dat je wel een stok achter de deur kunt gebruiken om dat gitaar spelen nu echt eens in de vingers te krijgen.

In al die gevallen kun je bij mij terecht!

Wat wil JIJ?

Wat vind jij leuk? Wat wil jij graag spelen? Akoestisch of elektrisch spelen? En welke muziek vind jij leuk om naar te luisteren?
Wil je vooral akkoorden spelen om bijv. jezelf of anderen te kunnen begeleiden bij het zingen?
Wil je leren om de solo’s van jouw favoriete gitarist na te spelen?
Of val je juist voor fingerpicking/fingerstyle?

Wat je ook leuk vindt: ik kan je helpen met het leggen van een mooie, gedegen basis. Als ik weet wat jij wilt, dan kijken we samen hoe we dat kunnen bereiken.

Jouw plezier in het gitaarspelen staat voorop

Ik luister goed naar wat jij graag zou willen leren en welke muziek jij graag wil leren spelen. Samen proberen we te ontdekken wat jouw doelen en mogelijkheden zijn. We gaan er samen aan werken om die doelen te halen.
Bij alles staat jouw plezier in het gitaar spelen voorop. Ik stem de lessen dus altijd af op de wensen van de leerling.

Voor wie?

Iedereen kan gitaar leren spelen. Jong en oud. Vanaf 9 jaar kun je bij mij op les komen. Als je maar enthousiast bent over de gitaar en het maken van muziek en liefst ook een beetje doorzettingsvermogen hebt.

Extra faciliteiten voor leerlingen

Als je bij mij op les komt, krijg je automatisch ook toegang tot een gedeelte op mijn website dat alleen voor leerlingen toegankelijk is. Je vindt daar allerlei handige informatie over gitaarspelen en alles wat daarbij komt kijken. Ook vind je daar de akkoorden van liedjes die je zou kunnen spelen.
Ik werk ook met tabs, het kunnen lezen van noten is bij gitaar spelen niet per sé nodig.

Ook gitaarhuur mogelijk!

Weet je nog niet helemaal zeker of je gitaar spelen echt wel leuk zal blijven vinden en aarzel je of meteen wel een gitaar zal aanschaffen? Het is mogelijk om een gitaar te huren voor een aantrekkelijk maandtarief. Daarbij bestaat de mogelijkheid om op ieder moment de gitaar te kopen, waarbij 100% van het huurbedrag wordt verrekend met de aankoop van de gitaar als je binnen een half jaar besluit de gitaar te kopen. LET OP! Deze mogelijkheid is beperkt beschikbaar! Informeer naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Praktische informatie

Ik geef les bij mij thuis in Alphen aan den Rijn (Kerk en Zanen). In de lesruimte staat alles wat nodig is om muziek te maken en adequaat les te geven. Er staat ook een computer, dus bijv. MP3’s of Youtube-filmpjes kunnen ook afgespeeld worden ter ondersteuning van de lessen. Leerlingen met een elektrische gitaar kunnen gebruik maken van mijn gitaarversterker (wel zelf een kabel meenemen).

De dagen waarop ik lesgeef, zijn maandag en woensdag (’s middags en ’s avonds).

De tarieven en mijn algemene voorwaarden mail ik je graag. Neem via het contactformulier contact met mij op als je meer wilt weten over mijn lessen. Mailen kan naar: moniqueATminique.nl (vervang hierbij AT voor @). Je kunt me ook bellen: 06 – 345 56 339.